Inspirationshus

Inget hus är det andra huset likt, och det är väl tur det? Här har vi samlat några av våra hus som vi har byggt, vi kallar dem inspirationshus. Ett hem ska spegla just du som bor i det och vara anpassat efter ditt unika behov samt livsstil. Genom att skräddarsy ditt hem tillsammans med oss på Mälarvillan får du ett hus som är anpassat helt och hållet för ditt tycke och smak. Genom alla år som hustillverkare har vi samlat på oss mängder med ritningar för er inspiration som du kan utgå ifrån. Vi har tagit fram inspirationshus och av de mest återkommande stilarna och valen har vi sammanställt ett antal modeller som återfinns på sidan husmodeller

Bland våra inspirationshus kan du se vad som kan tänkas passa just dig. För att inspirera dig i ditt husprojekt har vi också ett bibliotek som visar lite vad vi gjort tidigare. Se därför våra olika exempel på hus här nedanför som just exempel, som en inspirationskälla. Du kan därmed ändra fritt i utformning, storlek, planlösning och inredningsval. Inspirationen till hur ert drömhus ska se ut kan komma från många olika håll. Tillsammans med dig gör vi vårt yttersta för att förverkliga era husdrömmar. Vi samskapar ert hem!

Villa 1824

TVÅPLANSHUS, 219 KVM

Detta hus är ett inspirationshus på två plan och är en elegant och representativ villa med ett minimalistiskt formspråk som hämtat inspiration ur modern villaarkitektur. Funktionella ytor med inredningsval som ger känsla av natur och ljus. Stora fönsterpartier mot altan och baksida.

Villa 1742

1,5 PLANSHUS, 175 KVM

Villa i 1,5 plan. Kliv in i denna villa som omges av en ljus och öppen miljö med stora fönster och naturliga material. Med denna villa får du stora ljusinsläpp i de olika gemensamhetsutrymmena. Villa 1742 har fyra sovrum på övervåningen och ett kök som ligger centralt i huset.

Villa 1713

SUTTERÄNGHUS, 180 KVM

Det är något speciellt med en sutterängvilla. Åt ena hållet en 1-plansvilla och åt andra hållet en 2-plansvilla. Detta fantastiska sutteränghus har en blygsam framsida och en storslagen baksida.

Villa 1733

TVÅPLANSHUS, 174 KVM

Villan som är en förlaga till vår husserie SKOG är både intressant och vacker. Ett hus med stora utrymmen där naturen har hittat in genom naturnyanser i inredning. Där panelen byter riktning samt färg i det insjunkna gavelpartiet. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök på bottenplan.

Villa 1736

TVÅPLANSHUS, 232 KVM

2-plans villa i en nedskalad Herrgårdsvariant. Generöst med spröjsade fönster som ger härligt ljusflöde i den öppna planlösningen. 3 generösa sovrum och en stor walk-in-closet på övervåningen.

Villa 1734

TVÅPLANSHUS, 178 KVM

Villa i 2 plan. Ett hus med stora utrymmen. Vardagsrum på både bottenplan och övervåning . 4 sovrum på övervåningen och ett kök som ligger i fil med vardagsrum.

Villa 1727

TVÅPLANSHUS, 180 KVM

Villa i 2 plan byggd i New England-stil som smälter in i de vackra lantliga omgivningarna. Generösa gemensamhetsutrymmen med utnyttjad rymd då vardagsrummet på bottenvåningen är öppet genom 2 våningar. Allrum och 3 sovrum på övervåningen. Stort badrum i relaxstil på nedervåningen.