Att bygga ladhus

Något vi på Mälarvillan är experter på är att bygga ladhus med en tidlös design. Det populära huset utformat som en lada ger den lantliga känslan samtidigt som huset möjliggör en fantastisk planlösning, rymd och möjligheter till mycket ljusinsläpp.

Att detta hus har blivit så populärt är inte svårt att förstå. Designen är modern, avskalad, minimalistisk och smälter in i vår svenska miljö. Valet av panel, färger och inredning sätter prägel på huset och du skapar ditt ladhus efter din personliga smak och tycke. Även om ladhusen har tydliga karaktärsdrag hjälper vi på Mälarvillan dig gärna att skapa ditt unika hus anpassat efter dina önskemål. Välj själv om du vill bygga ditt ladhus med en lantlig känsla eller en modernare stil.

Ett ladhus smälter på ett enkelt sätt in i omgivningen

Denna husmodell har en tidlös design och är ett perfekt exempel på god balans mellan gammalt och nytt. Ett ladhus är det perfekta huset för dig som vill ha ett hus som kommer att passa in i miljön samtidigt som den uttrycker det lilla extra. Denna typ av hus är lätt att anpassa efter dina behov och passar lika bra till den lilla som stora familjen.

Ett ladhus är ett hus som på många sätt påminner om en lada, men som samtidigt uppfyller kraven för ett bostads- eller fritidshus enligt plan- och bygglagen (PBL). Huset ska smälta in i miljön, vara hållbart och förstås dra dina tankar till en lada.

Vad du kan tänkas behöva och vilja ha i ditt ladhus kan vi hjälpa dig med i ett möte med oss. Kontakta oss nedan för hjälp kring tankar om ditt ladhusbygge.

VILLA 1762

Rött hus med underbart fönsterparti utanför Västerås. De gula detaljerna på det röda huset gör det lilla extra för husets personliga karaktär.

VILLA 1832

Hus i järnvitriol utanför Stockholm med stora fönster mot en härlig baksida med uteplats och natur.

VILLA 10311

Tvåplansvilla som vi har byggt utanför Örebro med häftig balkong som ger god utsikt.

VILLA 1903

Modell i ett plan med en fantastisk utsikt över Vättern och den stora uteplatsen.

VILLA 1322

Ett ladhus placerat i naturnära omgivning med stora glaspartier. Huset är placerat i det sörmländska skogarna med stora fönsterpartier som genererar en god utsikt över dess omgivande natur.

Intresseanmälan

Vill du ha information om lediga tomter och kommande områden och annan info som kan vara intressant när man planerar att bygga hus? Anmäl dig då till vår intresselista i formuläret nedan.

När något nytt händer kring kommande områden och lediga tomter i Västmanlands län, Södermanlands län och Uppsala Län med omnejd skickar vi ut information till intresselistan.

[forminator_form id="468"]