VI SÖKER EN NY PROJEKTLEDARE – ESKILSTUNA & ÖREBRO

Mälarvillan AB bedriver verksamhet i Mälardalen och har sitt huvudkontor i Västerås. Vi ritar, konstruerar och tillverkar villor, fritidshus, kommersiella lokaler, radhus, parhus m.m. Våra kunder är både privatkunder och byggföretag/partners i Mälardalen med omnejd. Vi har säljkontor i Västerås, Arlandastad, Eskilstuna och Örebro. Vår produktion finns i Surahammar och i Karlskoga. Vi är i dagsläget ca 60 anställda.

Rollen som projektledare är en nyckelroll för att vi skall fortsätta att ha nöjda kunder.

Vad innebär rollen?
Som projektledare ansvarar du för husprojektet, från det att säljavdelningen överlämnar ett signerat kundavropsavtal till projektledningsteamet tills kunderna flyttar in i sitt nya fina hem.

Du driver och leder flera parallella kundprojekt genom vår genomarbetade projektprocess och dess olika delmoment och till din hjälp har du ett antal dedikerade medarbetare såväl internt som externt och som tillsammans med dig säkerställer att varje specifikt kundprojekt byggs och levereras utifrån gällande byggnormer, kundspecifikation, kvalitetskrav och tidsramar. Din profil: Du har en byggtekniskutbildning eller längre branscherfarenhet från byggsektorn där du har erfarenhet från tecknande av olika entreprenadavtal och vet dess olika innehåll och krav. Du har högsta kvalitetstänk och kravbild och vet att ”rätt från mig” är en förutsättning att eliminera omarbete i projektet. Du trivs med administrativa arbetsuppgifter i form av dokumentationsarbete och har förmågan att skapa tidsplaner samt följa upp att projektprocessens olika delmoment levereras i tid.

Du ansvarar för att kundprojektets alla steg i projektprocessen tidsbestäms, kvalitetssäkras och att projektkostnadskalkyler bevakas och hålls. Du ansvarar för att upphandla dina underentreprenörer till dina projekt, baserad på uppsatta kalkyler från kundavtal.
Din profil: Du har ett ekonomiskt sinne med förmåga att förstå affärer, se avvikelser, kunna avgöra ÄTOr och omgående förhandla tillkommande eller avgående kostnader med både kund och entreprenör.

Inom Mälarvillan arbetar vi med kunden i fokus, så ditt nära samarbete med interna avdelningar som sälj, konstruktion, inköp och produktion. Detta innebär att det är du som ansvarar för att hålla kunden uppdaterad om vad som händer i projektet fram till inflyttning. Du driver och koordinerar aktiviteter tillsammans med vår produktion och med våra underentreprenörer, deltar på byggmöten och ansvarar för att säkerställa att kundens krav och förväntningar uppfylls. Din profil: Du trivs med att vara nära kunden, hålla högsta tänkbara servicegrad och vara ytterst kommunikativ i vad som sker i dom olika processtegen. Du förstår att detta kanske är kundens första byggprojekt och behöver mer information än oss andra som har detta som profession. Det är därför meriterande om du tidigare drivit projekt i någon form eller haft en ledande position med underställd personal. Förstår dynamiken att resultat skapas genom gott samarbete och bästa tänkbara kommunikationsnivå till alla inblandade parter.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med kundgruppen privatpersoner men projekt mot B2B förekommer.

Som Projektledare har du huvudansvar för projekt i områden runt placeringsorten men beroende på kundfördelning förekommer även projekt inom andra delar av Mälarvillans försäljningsdistrikt. Vi förväntar oss att du förlägger ett antal arbetsdagar i månaden på huvudkontoret i Västerås, för att brygga information till kollegor eller ta del av aktiviteter/möten som sker på huvudkontoret.

Som Projektledare krävs körkortsbehörighet B för att kunna vara med på byggarbetsplatserna. Du har egen bil att ta dig till våra olika byggplatser, men kan även boka någon av våra företagsbilar som finns placerade i Västerås.

Vi erbjuder dig ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med stor kompetens. Vi är ett växande och lönsamt företag med entreprenörsanda och stora ambitioner för framtiden.

Mälarvillan har korta beslutsvägar, många nöjda kunder, trevliga medarbetare och arbetar på en spännande marknad med många möjligheter.

Låter detta intressant för dig? Sistan ansökningsdag 2022-06-26

Välkommen med din ansökan.  Urval sker löpande. Din ansökan mailar du till ansokan@malarvillan.se

Märk din ansökan med Projektledare Eskilstuna/Örebro
Frågor om tjänsten besvaras av Adam Elf 076-640 10 39

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: