Vill du arbeta hos oss?

Vår vision är att fler ska bo i skräddarsydda hus. Idén att hjälpa våra kunder att förverkliga sina husdrömmar återspeglar sig i kreativa arbetsuppgifter, omväxlande utmaningar, laganda och arbetsglädje. Det är vi tillsammans som är Mälarvillan.

Belöningen är kompetens- och personlig utveckling, stolthet och sist men inte minst – nöjda kunder.

Mälarvillan är ett lönsamt företag i utveckling. Idag är vi cirka 30 anställda men efterfrågan på våra produktioner växer och vi behöver bli fler. Kanske du är vår nya kollega? Se lediga tjänster här nedan.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om Mälarvillan eller om du vill skicka in en spontanansökan.

LENA BRANGEL

HR-support
021-470 56 25
072-250 56 25

lena.brangel@malarvillan.se

Lediga positioner

Blockspikare/snickare Karlskoga/Surahammar

Projektledare

Möt några medarbetare

Helén Olsen, säljare

”Mälarvillan har inga färdiga husmodeller. Min uppgift är att samskapa kundernas hem genom att vara lyhörd för deras drömmar och ge inspirerande idéer på hur andra har gjort utifrån våra erfarenheter. Jag realiserar önskemål i unika lösningar, prisvärda offerter och tydliga avtal. Att bygga hus är en personlig och långsiktig investering där jag ser till att kunden känner sig trygg och får det hus som de önskar.”

Peter Asplund, projektledare

”Som projektledare lotsar jag våra kunder genom hela byggprocessen och tar ansvar för att deras hus blir byggt som planerat. Jag stämmer av med kund steg för steg och kallar till viktiga möten. Jag säkerställer också att vi och våra leverantörer följer byggnormer och lagar. Mitt mål följer Mälarvillans; att ha en nollfelsvision vid slutbesiktning. Att bygga någons hem är ett förtroende jag förvaltar väl.”