Information   |  Formulär

Eftermarknad & Service

Välkommen till vår sida för eftermarknad. Oavsett hur noggranna vi alltid försöker att vara när vi bygger ditt hus kan olyckan vara framme. Då vill vi se till att du får hjälp på bästa möjliga sätt. Fyll i formuläret nedan så ska vi göra allt för att lösa dina problem så snabbt vi bara kan.

 

Efter en överlämning av din villa

Totalentrepenad

Efter att vi har lämnat över er fantastiska villa och ni äntligen får chansen att flytta in önskar vi att ni kommer att trivas i ert nya hem. Risken finns dessvärre att du kommer att upptäcka små brister som kan behöva fixas till. Vi önskar att du kontaktar oss med dessa punkter i formuläret nedan. Beskriv så utförligt som möjligt felet för att vi ska kunna hjälpa dig på ett så korrekt och snabbt sätt som möjligt.

Efter er slutbesiktning har ni som kunder sex månader på er att anmäla fel som ni anser missats under slutbesiktningen. Dessa kommer att tas in och kikas över om det är punkter som bör åtgärdas direkt eller som bör åtgärdas vid tvåårsbesiktningen.

 

Sprickor i takvinklar och hörn är en vanlig upptäck efter att du har flyttat in i ditt hus. Detta är vanligt och beror på att huset rör på sig. Detta åtgärdas efter tvåårsbesiktningen då huset kommer att fortsätta röra på sig.

Gäller ert ärende vitvaror?

När det gäller vitvaror så ska dessa reklameras direkt till leverantören. Se till att du har ditt E-nummer tillgängligt vid reklamation.

Har du akut fel på värmepannan under icke kontorstid?

Normalt skall fel på värmepannan anmälas till oss i formuläret nedan. Men är det vinter och helg med en temperatur inomhus som är så pass låg att det riskerar att skada huset behöver du själv tillkalla Nibe service.

Ditt Ärende

För korrekt & snabbast process önskar vi att du fyller i detta formulär med så mycket information som möjligt.