ABERGA BY – lediga tomter

Missa inte chansen att få bo i en nybyggd Mälarvilla i natursköna Aberga by, strax utanför Västerås. Här finner du en gemytlig bykänsla med gemensamma ytor för båda lek och kvartersaktiviteter. Det ska kännas tryggt och skönt att komma hem.

 

Området Aberga byar

Strax utanför Västerås, perfekt placerat bland både natur och närhet till centrum
finner du Aberga by. Området är placerat cirka 17 minuter från centrala Västerås och med 10 minuter bilväg från Hälla. Här får du chansen att bo i ett naturnära läge med närhet till centrum. För att skapa en gemytlig bykänsla är området grupperat i olika småbyar, med gemensam yta för lek, kvartersaktiviteter och samhörighet. Mälarvillan bygger tillsammans med markägaren Gunnar Larsson, Aberga Gård ett villaområde med 36 tomter.

TOMTPRIS
Tomt: 1 200 000 kr + Anslutningsavgifter.

VA: 165 000 kr, EL: 30 000 kr, Fiber: 25 000 kr
*Summor för anslutningsavgifter preliminära

LEVERANSOMFATTNING
Husen kommer att säljas Nyckelfärdigt
eller Stomme inklusive resning till färdig utsida, och projektering.

BYGGSTART
Etapp Öst är är klar för byggstart Juni 2022.
Etapp Väst 1 är preliminärt klar för byggstart Oktober 2022
Etapp Väst 2 är preliminärt klar för byggstart November 2022

BOKNING
Bokningar sker via formuläret på hemsidan.
Alla bokningar kommer att handläggas av Mälarvillan.
Det är max tillåtet att boka en tomt per familj.

Bokningsavgift 4 000 kr / månad (max 3 månader)

Vid köp av hus dras betald bokningsavgift av från pris på hus. Vid avhopp återbetalas ej bokningsavgift.

Tomt 19 – 26 och 31 – 36: Bokas och sälj via Bostad Västerås

Lediga tomter

ETAPP ÖST
Tomt 1: SÅLD
Tomt 2: SÅLD
Tomt 3: SÅLD
Tomt 4: SÅLD
Tomt 5: Ledig
Tomt 6: Ledig
Tomt 7: Ledig

ETAPP VÄST 1
Tomt 8: Ledig
Tomt 9: Ledig
Tomt 10: Ledig
Tomt 11: SÅLD
Tomt 12: Ledig
Tomt 13: Ledig
Tomt 14: Ledig
Tomt 15: Ledig
Tomt 16: Ledig
Tomt 17: SÅLD
Tomt 18: SÅLD
Tomt 27: Ledig
Tomt 28: SÅLD
Tomt 29: Ledig
Tomt 30: Ledig

ETAPP VÄST 2
Tomt 19 – 26 och 31 – 36:
Säljs via Bostad Västerås

Just nu bygger Mälarvillan tillsammans med markägaren Gunnar Larsson ett villaområde med 36 tomter i Aberga strax utanför Västerås. För att skapa en gemytlig bykänsla har vi grupperat området i olika småbyar, med gemensamma ytor för båda lek och kvartersaktiviteter.

Mälarvillan
Linus Eriksson
072-857 56 21
info@malarvillan.se

Markägare – Gunnar Larsson
gunnar@aberga.se

Gör en intresseanmälan

Vitriolladan
Drömmen om att bygga eget

I en skogsbacke i Sörmland bygger Jenny och Fredrik sitt ladhus, ett 20 meter långt bygge med högt i tak, naturfärger och öppna ytor. Stommen till det speciella huset levererades av Mälarvillan, sedan tog det unga parets egna arbete vid. Hela resan med bygget dokumenterar de via Instagram-kontot Vitriolladan.

"Valet föll på Mälarvillan för att de var så flexibla. De hjälpte oss att rita utifrån vårt bygglov och anpassade processen efter var vi ville bryta och ta över bygget själva"

Villa 1736
Herrgårdskänsla utanför Enköping

I Grillby utanför Enköping ligger ett magnifikt vitt hus med herrgårdskänsla. Omgärdat av åkrar, stenmur och äldre gårdshus reser sig ett nybyggt, vitt trähus med halvcirkelformade fönster i det svarta taket.

Villa 1829
Nybyggd idyll på gammal tomt

Mitt ute på landbyggden en dryg mil från Västerås city, omgärdat av skog och öppna åkrar ligger några hus utspridda. Här bor Conny och Annika i sin nybyggda villa, ett vitt trähus med öppna ytor, högt i tak och höga glaspartier.

Villa Franck 10311
Stomhus på Stenhäll

Mitt på ett berg, med vidunderlig utsikt i Askersund ligger familjen Francks nybyggda Mälarvilla. – Vi letade länge efter tomt och gillar omgivningarna här med nära skog och vatten. Vi fick tips om Mälarvillan, som har levererat till flera nöjda kunder i området, säger Magnus och Marie.

Villa Sigtuna 1834
Arkitektritat vid Mälaren

Som sista hus vid den kommunala vägen i Sigtuna ligger parets Ylva och Per-Olof Satrells arkitektritade villa. Här har naturtomten satt förutsättningarna för utformningen av huset, som följsamt lyder berghällens lutning och tomtens annorlunda form.

Villa Strängnäs 10972
Unikt Vinkelhus

I ett lugnt villaområde i Strängnäs har familjen Wrede byggt sitt drömhus i enplan. Huset är ritat för tomten och ligger i vinkel, med fasad mot gatan och en öppen tomtyta upp mot en liten skogsbacke.

Villa Tillinge Lötsunda
Extra allt i Enköping

På en gård, omgiven av flera faluröda byggnader, reser sig ett magnifikt ljust hus i traditionell lantlig stil. Här på landet utanför Hummelsta i Enköping har Fredrik och Eva byggt sin husdröm på gammal släktmark. Allt är väl tilltaget, såväl boyta som takhöjd.

Villa 1824
Nyfunkis i Tyresö Strand

I Tyresö strand i sydöstra Stockholm reser sig ståtligt ett grått hus i modern stil på en kuperad tomt. Skapat från inspirationsbilder och en planskiss på bakplåtspapper.