Lediga tomter för ditt husbygge

En av de viktigaste faktorerna för att du ska trivas i ditt nybyggda hus är att hitta en tomt med rätt läge. Var vill du bygga ditt hus? På landet? Kanske vid en sjö? Är det viktigt med samhällsservice, skolor och grannar?

Vi skapar det hus du vill ha på den plats du valt ut. Det är dina idéer och Mälarvillan som tar fram det. Självklart anpassat för att stå på bästa sätt på den tomt ni väljer.

Västerås

Aberga Byar

Missa inte chansen att få bo i en nybyggd Mälarvilla i natursköna Aberga by, strax utanför Västerås. Tänk er en gemytlig bykänsla med gemensamma ytor för båda lek och kvartersaktiviteter. Det ska kännas tryggt och skönt att komma hem.

Askersund

Tikanäs- Vättern

Unikt tillfälle att bygga din Mälarvilla och bo modernt och bekvämt i ett nybyggt, eget drömhus vid Norra Vättern! Här samarbetar Mälarvillan med markägaren där ni köper tomten av markägaren och huset av oss på Mälarvillan.

Katrineholm

Sköldinge

I samarbete med markägaren som också är bostadsutvecklare ger vi möjlighet att bygga drömhuset i Sköldinge, Katrineholm. Sköldinge är beläget på den Sörmländska landsbygden med 15 min bilväg till Katrineholm och Flen. I Sköldinge samhälle finns förskola och skola.

Mariefred

Lilleby

På en strandtomt invid idylliska Mariefred, med sagolikt vacker utsikt över Mälaren, pågår arbetet med att skapa ett Lilleby med egen brygga, elbilspool och närhet till både kommunikationer och friluftsliv.

Sigtuna

Murarbo

Välkommen till ett modernt och tryggt bostadsområde omgivet av magisk natur som erbjuder närhet till allt som ger dina drömmar och verklighet de bästa förutsättningarna. De välplanerade husen är ritade av prisbelönte Anders Holmberg arkitekter.

Smedjebacken/Ludvika

Hagge GK

Välkommen till Hagge GK, en pärla mellan Smedjebacken och Ludvika. Här erbjuds ett aktivt liv i en rofylld miljö. Området är beläget ca 10 km från Ludvika och 12 km från Smedjebacken där bussförbindelse liksom bra cykelväg finns.

Jäder/Sundbyholm – Eskilstuna Kommun

Lilla Malmö

Nu ges möjligheten att förvärva avstyckade och friköpta tomter i Jäder. Naturskönt beläget med närhet till Sundbyholm med dess bad och båtliv i Mälaren, gästhamn med restaurang och café. För den travintresserade finns även Sundbyholms travbana ett kort bilresa bort. Ca 10 km till köpcentrum, påfart E20 samt Eskilstuna centrum. Några minuters bilfärd till Marys café som erbjuder fika och luncher. I närheten finns förskola och Vallby skola med klasser F-3.

Det är rejäla tomter med förhandsbesked för byggnation av enbostadshus. Utanför detaljplan vilket ger möjlighet till byggnation av hus med generösa ytor. Vatten- och avloppslösning samt elanslutning bekostas av köparen. Asfalterad väg till fastigheten.

Läs mer om tomt 2:6 – 3 380 m²
Läs mer om tomt 2:7 – 2 877 m²
Läs mer om tomt 2:8 – 5 865 m²

 

FÅ LÖPANDE INFORMATION OM LEDIGA TOMTER

Vill du ha information om lediga tomter och kommande områden och annan info som kan vara intressant när man planerar att bygga hus? Anmäl dig då till vår intresselista i formuläret nedan.

När något nytt händer kring kommande områden och lediga tomter i Västmanlands län, Södermanlands län och Uppsala Län med omnejd skickar vi ut information till intresselistan.

Vitriolladan
Drömmen om att bygga eget

I en skogsbacke i Sörmland bygger Jenny och Fredrik sitt ladhus, ett 20 meter långt bygge med högt i tak, naturfärger och öppna ytor. Stommen till det speciella huset levererades av Mälarvillan, sedan tog det unga parets egna arbete vid. Hela resan med bygget dokumenterar de via Instagram-kontot Vitriolladan.

"Valet föll på Mälarvillan för att de var så flexibla. De hjälpte oss att rita utifrån vårt bygglov och anpassade processen efter var vi ville bryta och ta över bygget själva"

Villa 1736
Herrgårdskänsla utanför Enköping

I Grillby utanför Enköping ligger ett magnifikt vitt hus med herrgårdskänsla. Omgärdat av åkrar, stenmur och äldre gårdshus reser sig ett nybyggt, vitt trähus med halvcirkelformade fönster i det svarta taket.

Villa 1829
Nybyggd idyll på gammal tomt

Mitt ute på landbyggden en dryg mil från Västerås city, omgärdat av skog och öppna åkrar ligger några hus utspridda. Här bor Conny och Annika i sin nybyggda villa, ett vitt trähus med öppna ytor, högt i tak och höga glaspartier.

Villa Franck 10311
Stomhus på Stenhäll

Mitt på ett berg, med vidunderlig utsikt i Askersund ligger familjen Francks nybyggda Mälarvilla. – Vi letade länge efter tomt och gillar omgivningarna här med nära skog och vatten. Vi fick tips om Mälarvillan, som har levererat till flera nöjda kunder i området, säger Magnus och Marie.

Villa Sigtuna 1834
Arkitektritat vid Mälaren

Som sista hus vid den kommunala vägen i Sigtuna ligger parets Ylva och Per-Olof Satrells arkitektritade villa. Här har naturtomten satt förutsättningarna för utformningen av huset, som följsamt lyder berghällens lutning och tomtens annorlunda form.

Villa Strängnäs 10972
Unikt Vinkelhus

I ett lugnt villaområde i Strängnäs har familjen Wrede byggt sitt drömhus i enplan. Huset är ritat för tomten och ligger i vinkel, med fasad mot gatan och en öppen tomtyta upp mot en liten skogsbacke.

Villa Tillinge Lötsunda
Extra allt i Enköping

På en gård, omgiven av flera faluröda byggnader, reser sig ett magnifikt ljust hus i traditionell lantlig stil. Här på landet utanför Hummelsta i Enköping har Fredrik och Eva byggt sin husdröm på gammal släktmark. Allt är väl tilltaget, såväl boyta som takhöjd.

Villa 1824
Nyfunkis i Tyresö Strand

I Tyresö strand i sydöstra Stockholm reser sig ståtligt ett grått hus i modern stil på en kuperad tomt. Skapat från inspirationsbilder och en planskiss på bakplåtspapper.