Lediga tomter för ditt husbygge

En av de viktigaste faktorerna för att du ska trivas i ditt nybyggda hus är att hitta en tomt med rätt läge. Var vill du bygga ditt hus? På landet? Kanske vid en sjö? Är det viktigt med samhällsservice, skolor och grannar?

Vi skapar det hus du vill ha på den plats du valt ut. Det är dina idéer och Mälarvillan som tar fram det. Självklart anpassat för att stå på bästa sätt på den tomt ni väljer.

Västerås

Aberga Byar

Missa inte chansen att få bo i en nybyggd Mälarvilla i natursköna Aberga by, strax utanför Västerås. Tänk er en gemytlig bykänsla med gemensamma ytor för båda lek och kvartersaktiviteter. Det ska kännas tryggt och skönt att komma hem.

Västerås

Skästa Hage

Endast 13 km från Västerås centrum och 8 km från Erikslund ligger Skästa hage. Ett område som i omgångar utvecklats och blivit ett omtyckt bostadsområde på den vackra Västmanländska landsbygden.

Askersund

Tikanäs- Vättern

Unikt tillfälle att bygga din Mälarvilla och bo modernt och bekvämt i ett nybyggt, eget drömhus vid Norra Vättern! Här samarbetar Mälarvillan med markägaren där ni köper tomten av markägaren och huset av oss på Mälarvillan.

Katrineholm

Sköldinge

I samarbete med markägaren som också är bostadsutvecklare ger vi möjlighet att bygga drömhuset i Sköldinge, Katrineholm. Sköldinge är beläget på den Sörmländska landsbygden med 15 min bilväg till Katrineholm och Flen. I Sköldinge samhälle finns förskola och skola.

Mariefred

Lilleby

På en strandtomt invid idylliska Mariefred, med sagolikt vacker utsikt över Mälaren, pågår arbetet med att skapa ett Lilleby med egen brygga, elbilspool och närhet till både kommunikationer och friluftsliv.

Enköping

Hummelsta

I Hummelsta utanför Enköping finns en ledig tomt för dig.
Här samarbetar Mälarvillan med markägaren och ni köper tomten av markägaren och huset av oss på Mälarvillan.

Enköping

Brunnby

Här samarbetar vi på Mälarvillan med markägaren där ni köper tomten av markägaren och huset av oss på Mälarvillan.

Sigtuna

Murarbo

Välkommen till ett modernt och tryggt bostadsområde omgivet av magisk natur som erbjuder närhet till allt som ger dina drömmar och verklighet de bästa förutsättningarna. De välplanerade husen är ritade av prisbelönte Anders Holmberg arkitekter.

Smedjebacken/Ludvika

Hagge GK

Välkommen till Hagge GK, en pärla mellan Smedjebacken och Ludvika. Här erbjuds ett aktivt liv i en rofylld miljö. Området är beläget ca 10 km från Ludvika och 12 km från Smedjebacken där bussförbindelse liksom bra cykelväg finns.

Jäder/Sundbyholm – Eskilstuna Kommun

Lilla Malmö

Nu ges möjligheten att förvärva avstyckade och friköpta tomter i Jäder. Naturskönt beläget med närhet till Sundbyholm med dess bad och båtliv i Mälaren, gästhamn med restaurang och café. För den travintresserade finns även Sundbyholms travbana ett kort bilresa bort. Ca 10 km till köpcentrum, påfart E20 samt Eskilstuna centrum. Några minuters bilfärd till Marys café som erbjuder fika och luncher. I närheten finns förskola och Vallby skola med klasser F-3.

Det är rejäla tomter med förhandsbesked för byggnation av enbostadshus. Utanför detaljplan vilket ger möjlighet till byggnation av hus med generösa ytor. Vatten- och avloppslösning samt elanslutning bekostas av köparen. Asfalterad väg till fastigheten.

Läs mer om tomt 2:6 – 3 380 m²
Läs mer om tomt 2:7 – 2 877 m²
Läs mer om tomt 2:8 – 5 865 m²

 

FÅ LÖPANDE INFORMATION OM LEDIGA TOMTER

Vill du ha information om lediga tomter och kommande områden och annan info som kan vara intressant när man planerar att bygga hus? Anmäl dig då till vår intresselista i formuläret nedan.

När något nytt händer kring kommande områden och lediga tomter i Västmanlands län, Södermanlands län och Uppsala Län med omnejd skickar vi ut information till intresselistan.