Information   |  Formulär

Eftermarknad & Service

Välkommen till vår sida för eftermarknad. Oavsett hur noggranna vi alltid försöker att vara när vi bygger ditt hus kan olyckan vara framme. Då vill vi se till att du får hjälp på bästa möjliga sätt. Fyll i formuläret nedan så ska vi göra allt för att lösa dina problem så snabbt vi bara kan.

 

Efter en överlämning av din villa

Totalentrepenad

Efter att vi har lämnat över er fantastiska villa och ni äntligen får chansen att flytta in önskar vi att ni kommer att trivas i ert nya hem. Risken finns dessvärre att du kommer att upptäcka små brister som kan behöva fixas till. Vi önskar att du kontaktar oss med dessa punkter i formuläret nedan. Beskriv så utförligt som möjligt felet för att vi ska kunna hjälpa dig på ett så korrekt och snabbt sätt som möjligt.

Efter er slutbesiktning har ni som kunder sex månader på er att anmäla fel som ni anser missats under slutbesiktningen. Dessa kommer att tas in och kikas över om det är punkter som bör åtgärdas direkt eller som bör åtgärdas vid tvåårsbesiktningen.

 

Sprickor i takvinklar och hörn är en vanlig upptäck efter att du har flyttat in i ditt hus. Detta är vanligt och beror på att huset rör på sig. Detta åtgärdas efter tvåårsbesiktningen då huset kommer att fortsätta röra på sig.

Gäller ert ärende vitvaror?

När det gäller vitvaror så ska dessa reklameras direkt till leverantören. Se till att du har ditt E-nummer tillgängligt vid reklamation.

Har du akut fel på värmepannan under icke kontorstid?

Normalt skall fel på värmepannan anmälas till oss i formuläret nedan. Men är det vinter och helg med en temperatur inomhus som är så pass låg att det riskerar att skada huset behöver du själv tillkalla Nibe service.

Ditt Ärende

För korrekt & snabbast process önskar vi att du fyller i detta formulär med så mycket information som möjligt.

Vitriolladan
Drömmen om att bygga eget

I en skogsbacke i Sörmland bygger Jenny och Fredrik sitt ladhus, ett 20 meter långt bygge med högt i tak, naturfärger och öppna ytor. Stommen till det speciella huset levererades av Mälarvillan, sedan tog det unga parets egna arbete vid. Hela resan med bygget dokumenterar de via Instagram-kontot Vitriolladan.

"Valet föll på Mälarvillan för att de var så flexibla. De hjälpte oss att rita utifrån vårt bygglov och anpassade processen efter var vi ville bryta och ta över bygget själva"

Villa 1736
Herrgårdskänsla utanför Enköping

I Grillby utanför Enköping ligger ett magnifikt vitt hus med herrgårdskänsla. Omgärdat av åkrar, stenmur och äldre gårdshus reser sig ett nybyggt, vitt trähus med halvcirkelformade fönster i det svarta taket.

Villa 1829
Nybyggd idyll på gammal tomt

Mitt ute på landbyggden en dryg mil från Västerås city, omgärdat av skog och öppna åkrar ligger några hus utspridda. Här bor Conny och Annika i sin nybyggda villa, ett vitt trähus med öppna ytor, högt i tak och höga glaspartier.

Villa Franck 10311
Stomhus på Stenhäll

Mitt på ett berg, med vidunderlig utsikt i Askersund ligger familjen Francks nybyggda Mälarvilla. – Vi letade länge efter tomt och gillar omgivningarna här med nära skog och vatten. Vi fick tips om Mälarvillan, som har levererat till flera nöjda kunder i området, säger Magnus och Marie.

Villa Sigtuna 1834
Arkitektritat vid Mälaren

Som sista hus vid den kommunala vägen i Sigtuna ligger parets Ylva och Per-Olof Satrells arkitektritade villa. Här har naturtomten satt förutsättningarna för utformningen av huset, som följsamt lyder berghällens lutning och tomtens annorlunda form.

Villa Strängnäs 10972
Unikt Vinkelhus

I ett lugnt villaområde i Strängnäs har familjen Wrede byggt sitt drömhus i enplan. Huset är ritat för tomten och ligger i vinkel, med fasad mot gatan och en öppen tomtyta upp mot en liten skogsbacke.

Villa Tillinge Lötsunda
Extra allt i Enköping

På en gård, omgiven av flera faluröda byggnader, reser sig ett magnifikt ljust hus i traditionell lantlig stil. Här på landet utanför Hummelsta i Enköping har Fredrik och Eva byggt sin husdröm på gammal släktmark. Allt är väl tilltaget, såväl boyta som takhöjd.

Villa 1824
Nyfunkis i Tyresö Strand

I Tyresö strand i sydöstra Stockholm reser sig ståtligt ett grått hus i modern stil på en kuperad tomt. Skapat från inspirationsbilder och en planskiss på bakplåtspapper.