Nyckelfärdiga hus

Att köpa ett nyckelfärdigt hus ska vara enkelt.

Det är en rolig och spännande tid som väntar när du bestämt dig för att bygga ett nyckelfärdigt hus. Att se ditt drömhus växa fram är något alldeles speciellt! Men innan du kan flytta in är det en hel del saker att sätta sig in i och många beslut som ska fattas. Innan ditt hus står klart så hjälper vi dig genom hela resan så att du sedan kan njuta för fullt av ditt nyskapade hus.

Planera för ett nyckelfärdigt hus

Förmodligen har du hunnit läsa på om olika hustillverkare, husmodeller och husleverantörer men kanske har svårt att komma till beslut på egen hand.

Kanske har du funderingar över vilken entreprenadform som passar dig bäst och har frågor om bygglov, avrop och slutbesiktningar?

Men, hos oss på Mälarvillan är vi vana vid att hantera allt det praktiska som kommer med ett husköp.

När du köper ett nyckelfärdigt hus av oss innebär det att vi tar över stora delar av ansvaret – så att du kan ägna tid åt annat, tills vi sedan lämnar över nycklarna och det är dags att flytta in. Efter inflytt i ditt nyckelfärdiga hus vill vi att du ska känna trivsel, och vi strävar alltid efter att du ska känna dig trygg när du överlåter ansvaret till oss.

Att tänka på vid en första kontakt

När du träffar oss första gången kan det vara bra att ha förberett sig lite. Ju mer vi vet, ju lättare är det för oss att skapa det rätta huset för just dig. Vi har många inspirerande idéer till nyckelfärdiga hus för dig som vill slippa ansvaret att planera för ett eget hus. Du bestämmer själv hur mycket du vill vara med och påverka genom hela husprocessen.

Tre viktiga saker att fundera över är:
• När ska huset byggas?
• Äger du redan en tomt eller önskar ni hjälp att hitta en?
• Ungefär vilket pris får ditt nyckelfärdiga hus ha?

Detta hjälper oss att tillsammans med er forma det hus som överensstämmer med era förutsättningar och önskemål.

Nyckelfärdiga hus med totalentreprenad

Att bygga nyckelfärdigt hos oss på Mälarvillan innebär att vi tillämpar en totalentreprenad där all form av montering och material ingår.

Att köpa ett nyckelfärdigt hus betyder alltså att du kan luta dig tillbaka under resans gång medan vi arbetar för att skapa ditt drömhus. Vi kommer som husleverantörer ha ansvar under hela byggets gång och kommer att se till att vi lämnar ditt hus som det ska vara.

Efter två år har vi även en tvåårsbesiktning för att se till så att inga fel upptäckts.

Vad kostar ett nyckelfärdigt hus?

Kostnaderna för ditt hus varierar och beror helt och hållet på dina val av bland annat material och storlek. Vi hjälper dig självklart med detta för att huset ska kunna passa just din budget.

När du köper ett nyckelfärdigt hus av oss är alla priser inkluderade och du får en summa på vad ditt hus kommer kosta när det är färdigt. Vi lägger alltså inte till några extra kostnader under resans gång.

Kontakta oss för att veta mer om vad det kostar att bygga ett hus och få råd om hur du kan tänka kring kostnader av ditt hus.

Vad ingår?

Eftersom vi skräddarsyr huset efter ditt unika behov och önskemål kan det skilja en del i vad som ingår i ett husköp. Här förtecknar vi det som ingår i de allra flesta hus, man kan säga att det är vår “Mälarvillanstandard”.

Hos oss kan du välja om du vill köpa en nyckelfärdig villa, färdig att flytta in i, eller om du vill köpa en stomme och göra resten av jobbet själv. Köper du en stomme kan du köpa till allt, eller bara delar av, det material som behövs för att färdigställa huset. Du väljer själv.

När du köper en nyckelfärdig Mälarvilla sköter vi hela bygget från grund till nyckelfärdigt hus, med ett kontrakt. Det innebär att vi tar helhetsansvaret för både det praktiska och juridiska. Vi tar hand om ditt husbygge, du sätter nyckeln i låset och flyttar in när det är klart helt enkelt.

Nyckelfärdiga hus att trivas i länge

Det är vår ambition att du ska hitta ett hus att trivas i länge. Det ska passa din livssituation, levnadsvanor och tomten där huset ska stå.

Därför har vi planlösningar för nyckelfärdiga hus i flera modeller, storlekar och stilar.

Ta gärna en titt bland våra inspirationshus, eller samla på dig bilder som du inspireras av och ta med till vårt möte. Då kan vi tillsammans hitta ett hus som uppfyller dina krav, du vet väl att ingenting är omöjligt hos oss på Mälarvillan.

Vi erbjuder förutom nyckelfärdiga hus även flexibla husstommar eller hjälp att förverkliga din egen alldeles unika husdesign.

 

Husserier

I vårt nya koncept, som vi kallar husserier, arbetar vi på ett lite annat sätt än vi normalt gör. Istället för att börja din husprocess med ett blankt papper, har vi använt vår erfarenhet och arbetat fram mera färdiga koncept som omfattar allt från exteriör till interiör och detaljer. Husen är helt enkelt mer färdiga från start men såklart ändå lika fullt flexibla som vanligt.

Fördelar

• Du lämnar allt ansvar till oss och kan istället lägga din tid på annat

• Kostnaden för ett nyckelfärdigt hus sätts tidigt i processen och du kan ha full kontroll på pris och tidplan hela vägen.

• När du väl får nyckeln i handen är huset helt inflyttningsklart och du kan flytta in samma dag.