Vinkelhus – utnyttja varenda kvadratmeter!

Vinkelhus är en populär husmodell som vi på Mälarvillan har byggt många utav. Med denna modell kan du verkligen utnyttja varenda kvadratmeter! Här har du chansen att efter dina egna önskemål skapa en villa med en planlösning som du väljer helt fritt på egen hand för hela familjen att växa i. Fördelarna med denna typ av hus är dess anpassningsbara funktion. Med denna modell får du häftiga vinklar som lämpas för tomtens förutsättningar och huset skapar en inramning för en insynsskyddad uteplats.

Mälarvillan bygger efter dina önskemål och hjälper dig gärna med att hitta den modellen som passar dig bäst. Det är du som bestämmer vilken planritning, takform, stil på arkitekturen och vilken fasad ditt vinkehus ska ha. Tro det eller ej, kanske just du står redo att flytta in i ditt nya vinkelhus, snabbare än du tror. Vilket vinkelhus är du?

Ett ladhus smälter på ett enkelt sätt in i omgivningen

Denna husmodell har en tidlös design och är ett perfekt exempel på god balans mellan gammalt och nytt. Ett ladhus är det perfekta huset för dig som vill ha ett hus som kommer att passa in i miljön samtidigt som den uttrycker det lilla extra. Denna typ av hus är lätt att anpassa efter dina behov och passar lika bra till den lilla som stora familjen.

Ett ladhus är ett hus som på många sätt påminner om en lada, men som samtidigt uppfyller kraven för ett bostads- eller fritidshus enligt plan- och bygglagen (PBL). Huset ska smälta in i miljön, vara hållbart och förstås dra dina tankar till en lada.

Vad du kan tänkas behöva och vilja ha i ditt ladhus kan vi hjälpa dig med i ett möte med oss. Kontakta oss nedan för hjälp kring tankar om ditt ladhusbygge.

Intresseanmälan

Vill du ha information om lediga tomter och kommande områden och annan info som kan vara intressant när man planerar att bygga hus? Anmäl dig då till vår intresselista i formuläret nedan.

När något nytt händer kring kommande områden och lediga tomter i Västmanlands län, Södermanlands län och Uppsala Län med omnejd skickar vi ut information till intresselistan.